Wrocław. Joga i Pilates Manomani
certyfikat-iyengara
Zupy
Zupa Anuji
Składniki
2 średnie marchewki
1 pomidor
1 ziemniak
(to skład warzywny podstawowy ale dodawałam też selera, kopru włoskiego czy groszku- tu można poeksperymentowac)
1 nieduża cebula
kawałek świeżego imbiru
2-3 ząbki czosnku
świeża kolendra- do posypania
łyżka oleju roślinnego lub masła ghee
Czas przygotwania
30 min.
Przygotowanie
Zupa Anuji
Warzywa ugotować w niewielkiej ilości wody. Poddusić na oleju starty imbir, cebule i czosnek i dodac do warzyw pod koniec ich gotowania. Wszystko zmiksowac i posypać posiekaną kolendrą. I juz! Smacznego.

Autor:
Treść:
Kod z obrazka:
Nikt jeszcze nie dodał komentarzy!
MARIA GUTTERWIL - 0 607 608 639
undicom.pl
projektowanie stron internetowych katowice, strony www zabrze
Cms by
Zapraszamy na zajęcia joga we Wrocławiu