Wrocław. Joga i Pilates Manomani
certyfikat-iyengara
Śniadania
Domowe masło orzechowe
Składniki
dwie szklanki wysłuskanych, nie solonych, nie słodzonych orzechów ziemnych
2 łyżki oleju
sól ilośc wg uznania
miód- ilośc wg uznania
Czas przygotwania
30 min
Przygotowanie
Orzechy wsypać na blachę i prażyć w piekarniku 15 min w temp. 180 st.
Orzechy zmiksowaćz 2 łyżkami oleju, solą i miodem. Jeśli mikser lub blender nie rozbiją orzechów na gładkie masło to przekładać masę do moździerza i ucierać na do uzyskania pożądanej konsystencji.
Przełożyć do słoika. Trzymać w lodówce do 3 tyg.
Autor:
Treść:
Kod z obrazka:
Nikt jeszcze nie dodał komentarzy!
MARIA GUTTERWIL - 0 607 608 639
undicom.pl
projektowanie stron internetowych katowice, strony www zabrze
Cms by
Zapraszamy na zajęcia joga we Wrocławiu