Wrocław. Joga i Pilates Manomani
certyfikat-iyengara
Kuchnia
Śniadania
Pasta słonecznikowa
Wyjątkowy, charakterystyczny smak tej pasty pasuje idealnie do dobrego chleba lub jako rodzaj "pesto" do makaronu lub po zlepieniu i usmażeniu wege kotleciki.
Masełko kukurydziane
Świetna alternatywa smarowidła kanapkowego dla wegan.
Domowe masełko arachidowe jest o niebo smaczniejsze i tańsze od sklepowego. I bardzo łatwo się je robi.
Jaglanka z owocami
Wspaniała alternatywa owsianki. Kasza jaglana to najbardziej odżywcza i lekkostrawna z wszystkich kasz, a przy tym pomaga oczyszczać organizm z toksyn. Tu z dodatkiem  ciepłego sosu w owoców wprost rozpływa się w ustach.
Chleb żurawinowy
Chleb żurawinowy to wypiek pochodzący z kuchni perskiej. Podawać na ciepło lub zimno. Posmarowany masłem, miodem czy ulubioną konfiturą, np. różaną, świetnie nadaje się na śniadanie.
5 przemianowa owsianka poranna
Nie malepszego śniadania niż owsianka. Zdrowa i pyszna. Wymiata jelita, syci na długo i jest szybka w przygotowaniu. Zakochają się w niej nawet owsiankowe niejadki.
Twarożek rzodkiewkowy
Rzodkiewka - jeden z bardziej wyrazistych wiosennych smaków. W połaczeniu z słodyczą ziarenek daje przyjemną chrupkość.
Pasta śledziowa
Smarowidło na chlebek dla śledziomaniaków. Najlepiej smakuje na własnoręcznie upieczonych bułeczkach :) Zgodne z KPP.


MARIA GUTTERWIL - 0 607 608 639
undicom.pl
projektowanie stron internetowych katowice, strony www zabrze
Cms by
Zapraszamy na zajęcia joga we Wrocławiu