Wrocław. Joga i Pilates Manomani
certyfikat-iyengara
Desery
Kulki fistaszkowe
Składniki
250 g masła arachidowego eko (bez cukru i soli)
100 g zmielonych migdałów bez skórki
4 figi- drobno pokrojne
4 daktyle- drobno pokrojone
4 łyżeczki ekokakao
3 łyzki miodu
3 łyzki wody
kilka łyżek wiórków kokosowych


Czas przygotwania
20 min.
Przygotowanie
Kulki fistaszkowe
Wszystkie składniki wymieszać- przyda się silny pan lub mikser KitchenAid (drugie lepsze;). Uformować małe kulki i obtoczyć je wg. uznania, we wiórkach kokosowych lub zmielonych migdałach. Wstawić do lodówki przed podaniem.
Autor:
Treść:
Kod z obrazka:
Nikt jeszcze nie dodał komentarzy!
MARIA GUTTERWIL - 0 607 608 639
undicom.pl
projektowanie stron internetowych katowice, strony www zabrze
Cms by
Zapraszamy na zajęcia joga we Wrocławiu